пʼятниця, 15 травня 2015 13:36

"Ті, що йдуть на смерть, тебе вітають" - як "Дніпро" вийшов у фінал Ліги Європи
6

Спортивний директор "Дніпра" Андрій Русол перед матчем зізнався, що у команди вже є квитки до Варшави. Здавати у касу їх не доведеться. Дніпряни вчора перемогли італійський "Наполі" завдяки голу Євгена Селезньова у другому таймі і вийшли у фінал Ліги Європи.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Ці хлопці вже увійшли в історію українського футболу. А можливо і європейського.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
Ні дощ, ні пізній початок матчу, ні якісь інші фактори не завадили 62 344 вболівальникам прийти на "Олімпійський". Результат матчу у Неаполі зберіг інтригу, а результати "Дніпра" на шляху до Варшави говорили, що статус аутсайдера ще нічого не означає.
 
Автор: Ірина КОЗЮПА
 

"Олімпіакос", "Аякс" і "Брюгге" були фаворитами протистояння з командою Маркевича, але їм це не дуже допомогло. Ультрас "Дніпра" попередили суперника ще перед матчем, що "Наполі" - наступний.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Після козака, фан-сектор розтягнув величезний банер із емблемою полку "Азов" і написом латиною: "Хай живе Україна! Ті, що йдуть на смерть, тебе вітають". Вже після матчу гравці і сам Маркевич говорили, що ця перемога для всіх українців, а особливо для тих хлопців, які зараз у зоні АТО.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 

Забитий гол Селезньова запалив стадіон. "Наполі" володів м'ячем, тиснув, бив по воротах, але виглядав якось приречено. З кожною хвилиною до кінця матчу Варшава ставала все ближчою. З фінальним свистком Мілорада Мажича розвіявся не тільки дим, але й всі сумніви щодо фіналіста Ліги Європи.

Автор: Ірина КОЗЮПА
 
 
27 травня більшість українців (а може і все населення країни) дивитиметься футбол. Саме в цей день у Варшаві "Дніпро" зіграє з іспанською "Севільєю". Переможець отримає кубок Ліги Європи, медалі з рук Мішеля Платіні, славу і безсмертя. 

Зараз ви читаєте новину «"Ті, що йдуть на смерть, тебе вітають" - як "Дніпро" вийшов у фінал Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі