середа, 28 листопада 2012 16:42

"Ідея цікава, але реалізувати її буде складно" - Попов про чемпіонат СНД

"Ідея цікава, але реалізувати її буде складно" - Попов про чемпіонат СНД
Анатолій Коньков та Анатолій Попов ФОТО: ffu.org.ua

Проведення чемпіонату СНД з футболу на даному етапі є майже неможливим. Про це в рамках виконкому Федерації футболу України сказав перший віце-президент асоціації Анатолій Попов.

"Цю новину керівництво ФФУ дізналося з преси. Ідея цікава, але реалізувати її буде складно з багатьох причин", - сказав Анатолій Володимирович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ФФУ є 30 кандидатів у збірну України

Відзначимо, що пропозицію щодо проведення чемпіонату СНД озвучив голова правління російського ВАТ "Газпром" Олексій Міллер.

Раніше генеральний директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін заявив, що більш реальним є проведення Кубку СНД, ніж чемпіонату. Такий турнір може стартувати у сезоні-2012/2013.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФФУ почала переговори з Ліппі - ЗМІ

Нагадаємо, що сьогодні у Будинку футбол пройшов виконком ФФУ. Серед інших розглядалось питання наставника національної збірної України. У розпорядженні асоціації є близько 30 кандидатур на посаду головного тренера першої команди. Італійця Марчелло Ліппі серед них немає.

Зараз ви читаєте новину «"Ідея цікава, але реалізувати її буде складно" - Попов про чемпіонат СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі