пʼятниця, 28 січня 2011 09:25

Худжамов може залишити "Шахтар"

Худжамов може залишити "Шахтар"

У найближчі дні другий голкіпер донецького "Шахтаря" Рустам Худжамов може змінити клуб, повідомляє UA-Футбол з посиланням на агентство GlobalSportInvest, яке займається справами футболіста.

Серед команд, які проявляють інтерес до Рустама, фігурують полтавська "Ворскла", київський "Арсенал", а також російські клуби.

Контракт Худжамова з "Шахтарем" закінчується через два роки, тому в першу чергу розглядається варіант, при якому голкіпер перейде в оренду з подальшим правом викупу. Дане питання має вирішитися у найближчі дні, адже зовсім скоро "Шахтар" чекає найвідповідальніший поєдинок в рамках 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів і тренер завчасно повинен знати, на кого з гравців він зможе розраховувати.

Нагадаємо, що ще на початку року в одному з інтерв'ю сам Худжамов зізнався, що хоче мати постійну ігрову практику і згоден на варіант з орендою. Голкіпер збирався поговорити з цього приводу з президентом донецького клубу Рінатом Ахметовим.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Худжамов може залишити "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі