вівторок, 25 січня 2011 16:48

"Шахтар" не зумів обіграти празьку "Спарту"

"Шахтар" не зумів обіграти празьку "Спарту"

Донецький "Шахтар" на тренувальному зборі в ОАЕ зіграв товариський матч з празькою "Спартою", в якому команда Мірчі Луческу зіграла внічию 1:1.

У стартовому складі "Шахтаря" вийшли декілька гравців, які рідко потрапляють до основного складу команди. "Гірники" володіли ігровою перевагою і на перерву цілком могли піти крупно ведучи в рахунку, але за перші 45 хвилин забили лише раз. На 37-й хвилині Кучер виконав діагональ в напрямку Кости, той увійшов у штрафний, обіграв воротаря і забив м'яч у порожні ворота.

На початку другого тайму "Спарта" відігралася, після того як арбітр призначив пенальті за порушення з боку Шевчука. Гушек точно пробив з "точки", не залишивши шансу тільки що вийшов на поле Худжамову. Після цього Луческу випустив на поле дев'ять нових футболістів. "Гірники" грали активніше, постійно загрожували воротам суперника, але жоден зі своїх моментів так і не реалізували.

"Шахтар" - "Спарта" 1:1

"Шахтар": Вірт (Худжамов, 46), Іщенко (Срна, 58), Шевчук (Хюбшман, 58), Кучер (Мхітарян, 58), Чижов (Адріано), Бруно (Чигринський, 58), Гай (Ракицький, 58) , Тейшейра, Коста (Рац, 58), Морено (Віценець, 58), Жадсон (Вілліан, 58)

Гол: Коста, 37 - Гушек, 49

Зазначимо, що завтра "Шахтар" і "Спарта" зустрінуться вдруге в матчі за п'яте місце міжнародного турніру "Dubai Cup".

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не зумів обіграти празьку "Спарту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі