вівторок, 16 червня 2009 09:27

Хокейну Лігу Чемпіонів відмінили через брак коштів

Хокейну Лігу Чемпіонів відмінили через брак коштів

Міжнародна федерація хокею з шайбою (IIHF) ухвалила рішення не проводити Лігу чемпіонів в сезоні 2009 - 2010 років через проблеми з фінансуванням, повідомляється на сайті федерації 15 червня.

Згідно опублікованій на сайті заяві керівника IIHF Рене Фазеля, спонсори, що уклали трирічні контракти з федерацією, головним з яких був російський концерн "Газпром", відмовилися від них через світову фінансову кризу.

У заяві, проте, також наголошується, що федерації вдалося знайти нових потенційних інвесторів, з якими вже почалися переговори. У зв"язку з цим Фазель підкреслив, що в сезоні 2010 - 2011 років турнір відбудеться.

Хокейна Ліга чемпіонів була організована у 2007 році. Вперше турнір був проведений в 2008 - 2009 роках: переможцем став швейцарський Цюріх, який у фіналі переміг магнітогорський "Металург". Призовий фонд турніру складав 10 мільйонів євро.

За матеріалами Лента, АР

Зараз ви читаєте новину «Хокейну Лігу Чемпіонів відмінили через брак коштів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі