субота, 18 березня 2017 19:30

Хокейний коментатор помер під час матчу

Хокейний коментатор помер під час матчу
Сергій Гімаєв відчув себе погано під час хокейного матчу ветеранів

Колишній хокеїст московського ЦСКА, восьмикратний чемпіон СРСР і популярний ведучий телеканалу "Матч ТВ" Сергій Гімаєв помер у Тулі ввечері в суботу, 18 березня.

Гімаєв відчув себе погано під час хокейного матчу ветеранів, в якому брав участь. Лікарям не вдалося його врятувати. Коментатору було 62 роки.

Як гравець Гімаєв виступав за куйбишевкий СКА, московський ЦСКА і санкт-петербурзький СКА. З армійцями Гімаєв вигравав чемпіонат і кубок СРСР, а також Кубок європейських чемпіонів.

"Дуже несподівана і страшна новина. Він був у повному здоров'ї. Ми разом грали в ЦСКА, він був самовідданим захисником, який повністю віддавав себе хокею. Таким же він себе показував, перебуваючи у коментаторській. Завдяки Сергію багато вболівальників стали любити хокей. Дуже сумно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер легендарний радянський хокеїст

Я висловлюю свої співчуття друзям, близьким Сергія Гімаева і всій хокейній спільноті. Буквально недавно пішов з життя "армієць" Володимир Петров, тепер ЦСКА втратив ще одного", - сказав колишній головний тренер збірної Росії з хокею, дворазовий олімпійський чемпіон В'ячеслав Биков.

Гімаєв працював коментатором на каналах "Росія 2" і "Матч ТВ".

Зараз ви читаєте новину «Хокейний коментатор помер під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі