пʼятниця, 08 липня 2011 11:17

Хокей. Люїс більше не буде тренувати збірну України

Хокей. Люїс більше не буде тренувати збірну України

Виконком Федерації хокею України на своєму засіданні прийняв рішення не продовжувати контракти з тренерським штабом національної команди України.

На засіданні виконкому ФХУ було заслухано звіт тренерського штабу національної збірної команди України про результат виступу команди на чемпіонаті світу 2011 року. Зокрема, присутні ознайомилися з надісланим поштою письмовим звітом головного тренера команди Дейва Льюїса, в якому канадський фахівець визначив причини незадовільного виступу команди на домашньому чемпіонаті світу, а також висловив необхідність підвищення рівня індивідуальної майстерності хокеїстів збірної.

В ході засідання було заслухано інформацію генерального менеджера команди В'ячеслава Завальнюка, асистента головного тренера Дмитра Христича та інших членів тренерсько-адміністративного складу збірної.

У цілому результат виступу збірної команди на чемпіонаті світу був визнаний невдалим. Контракти з тренерським штабом, термін дії яких закінчився в квітні, вирішено не продовжувати.

Також про складання своїх повноважень генерального менеджера збірної заявив В'ячеслав Завальнюк.

Зараз ви читаєте новину «Хокей. Люїс більше не буде тренувати збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі