субота, 27 березня 2021 11:48

Хочемо зіграти, як Україна – тренер Казахстану

Хочемо зіграти, як Україна – тренер Казахстану
Байсуфінов бере приклад з України. Фото: kff.kz

Головний тренер збірної Казахстану Талгат Байсуфінов поділився очікуваннями від матчу з Францією у відборі ЧС-2022.

- Ми з повагою ставимося до суперника. По-перше, це - чемпіони світу. По-друге - колосальний тиск, контроль, вони завжди грають першим номером. Тому ми готуємося саме до такої гри. Але ми за основу взяли філософію на цей матч - все-таки грати в футбол, а не просто відбиватися.

Думаю, ми повинні отримати від гри задоволення, як і наші вболівальники. Але також і суперник повинен розуміти, що ми граємо в футбол і шанобливо до них ставимося. Але ми не можемо їм здаватися просто так. Ми хочемо грати в футбол. Наскільки нам це дозволить суперник - питання інше. По грі французів зі збірною України ми побачили, що суперник був у високому пресингу, проте, давав їм грати.

Тут, звичайно, і виконавська майстерність футболістів збірної України виходила на перший план. Їм потрібно було спокійно, розважливо взяти м'яч під контроль. Кожен знав своїм функції. Ми теж до цього прагнемо і ми хочемо так грати, щоби не просто оборонятися і відбиватися, - сказав Байсуфінов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як гравці збірної України покарали Луніна стусанами

Матч Казахстан - Франція відбудеться 28 березня. Збірна Франції зіграла внічию - 1:1 в першому матчі відбору до Кубка світу в Катарі. Казахстан тільки починає турнір.

Зараз ви читаєте новину «Хочемо зіграти, як Україна – тренер Казахстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі