пʼятниця, 16 вересня 2011 09:14

ХК "Донбас" розгромив "Саратов" і очолив турнірну таблицю ВХЛ

ХК "Донбас" розгромив "Саратов" і очолив турнірну таблицю ВХЛ

У своїй третій грі в чемпіонаті ВХЛ донецький "Донбас" обіграв саратовський "Саратов", і набравши 8 очок очолив турнірну таблицю не тільки в Західній конференції, але й усього ВХЛ.

Як мінімум добу донецька команда буде лідером Вищої хокейної ліги, поки чотири клуби, що мають у своєму активі по 6 очок, не проведуть треті матчі в регулярному чемпіонаті. Обігнати донеччан можуть: ХК ВМФ, "Торос", "Рубін" і "Мечел".

"Кристал" (Саратов) - "Донбас" (Донецьк) - 2:6 (1:2, 0:2, 1:2)

Донбас: Горячевських. Толкунов - Побєдоносцев, Цируль - Шафаренко - Матерухін; Тезіков - Шагов, Кочетков - Варламов - Піскунов; Люткевич - Малевич, Доніка - Бєлухін - Журун; Ісаєнко - Боровков - Пастух.

Голи: 1:0.2. Ігнатович (Синелєв, 2:51 - більш.), 1:1. Малевич (Журун, Бєлухін, 4:50 - більш.), 1:2. Варламов (Шагов, 11:58 - більш.), 1:3. Бєлухін (Люткевич, 28:00 - більш.), 1:4. Піскунов (Варламов, 35:57 - більш.), 2:4.45. Кокуєв (Данілін, Видров, 42:51 - більш.), 2:5. Кочетков (Піскунов, 56:10), 2:6. Варламов (Малевич, Люткевич, 59:07).

Олександр Куликов, головний тренер "Донбасу":

"Спочатку гра не дуже вдало складалася для нас - пропустили. Але потім хлопці додали, двічі забили. Думаю, що після першого періоду ще невідомо було, як би могли повернутися події. Але після другого періоду стало ясно, що ми не відпустимо перемогу. Хоча суперник мені сподобався, якби вони реалізовували свої моменти, було б важко. Суперник показав, що може грати в хороший хокей.

Яку команду вважаєте головним суперником у боротьбі за лідируючі позиції?

"Усі команди. Адже ми новачки, і не знаємо можливості суперників. До того ж значно змінили склад у міжсезоння, так що як і раніше хлопці продовжують звикати один до одного."

Сьогодні вам вдалося забити чотири рази у більшості. А як оцінюєте гру своїх підопічних у чисельній меншості?

"Добре, що виграли, але я завжди кажу, що можна знайти моменти, які можна поліпшити. Так що гру в обороні оціню на "4", адже могли б краще зіграти."

Олег Леонтьєв, головний тренер "Кристала":

"Зустрічалися дві різні команди - одна рівня КХЛ, інша - ВХЛ. Я знаю багатьох хлопців з донецького клубу, грав з ними, вони пройшли збірну України, Білорусі. Тому я попереджав своїх підопічних, що нам протистоятиме серйозна команда, яка добре діє в більшості.

Казав, що не треба вилучатися, а вийшло навпаки - чотири голи були забиті в нерівних складах. А наприкінці хлопці здали: треба боротися до кінця, а ми при своїх глядачах пропустили дві необов'язкові шайби."

Наступний поєдинок донецький клуб проведе в Тольятті 17 вересня о 16:00 проти ХК "Лада".

Всі ігри ВХЛ 15 вересня:

Кристал С - Донбас - 2:6

Лада - Динамо Бшх - 4:2

Дизель - ХК Рязань - 7:3

Зараз ви читаєте новину «ХК "Донбас" розгромив "Саратов" і очолив турнірну таблицю ВХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі