вівторок, 17 червня 2008 14:36

Хіддінк не впевнений, що Аршавін зіграє проти шведів

На сьогоднішній передматчевій прес-конференції головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк відповів на питання про можливу участь в матчі з Швецією Андрія Аршавіна, який пропустив дві попередні зустрічі Євро-2008 через дискваліфікацію.

- Безумовно, Андрій може зіграти з шведами. Хоча у нього відсутній ігровий ритм. Останній матч він провів проти Литви, а до цього грав за "Зеніт". Аршавін не дуже готовий, але, можливо, він вийде в складі. Я поки не знаю", - передає слова Хіддінка "Чемпіонат.ру".

Тренерський штаб встав перед важким вибором того гравця, кого повинен замінити Аршавін. Крім того, існують побоювання з приводу того, чи зможе він відіграти всі 90 хвилин на потрібному рівні. Розстановка гравців на полі швидше за все буде та ж, що і в перших двох матчах - 4-5-1. Не дивлячись на повідомлення про травми гравців російської збірної, всі готові до гри з шведами, вимушених замін не передбачається.

Команди Росії та Швеції зіграють свій матч в середу, 18 червня.

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк не впевнений, що Аршавін зіграє проти шведів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі