понеділок, 10 жовтня 2011 13:58

Хей завершить кар'єру, якщо Віталій Кличко йому відмовить

Хей завершить кар'єру, якщо Віталій Кличко йому відмовить

Колишній чемпіон світу за версією WBA Девід Хей в майбутній четвер, 13 жовтня, прийме рішення про те, чи буде він продовжувати кар'єру або піде з боксу на своє 31-річчя, як і обіцяв раніше.

Єдиною причиною, яка може перешкодити британцеві завершити кар'єру, є бій з чемпіоном WBC в суперважкій вазі Віталієм Кличком. Хей заявив, що зав'яже з боксом, якщо українець не запропонує йому бій, повідомляє Boxingscene.

"Одна справа говорити, що він хоче битися з Девідом, а інше - запропонувати щось. Статус-кво залишається незмінним. У цей четвер Девід прийме рішення. Це буде його день народження, і він говорив, що піде з боксу, коли йому виповниться 31 рік", - заявив менеджер британця Адам Бут.

Зазначимо, що після переможного бою з Томашем Адамеком Віталій Кличко заявляв, що наступним бійцем, з яким він хоче вийти в ринг, є британець Девід Хей. Тренер Віталія Фріц Здунек також вважає, що Хей є оптимальним суперником для Кличка.

У свою чергу британський боксер заявив, що не вірить, що Віталій Кличко - досить мужня людина, щоб боксувати з ним.

Зараз ви читаєте новину «Хей завершить кар'єру, якщо Віталій Кличко йому відмовить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі