вівторок, 18 березня 2008 09:33

Хей переходить в суперважку вагу і збирається побити Володимира Кличка

Чемпіон за трьома версіями в першій важкій вазі Девід Хей планує провести свій бій в суперважкому дивізіоні в листопаді. Хей відвів собі шестимісячний підготовчий період для початку виступів в суперважкій вазі. Як один з можливих суперників розглядається кандидатура Хасіма Рахмана, хоча, по словах Хея є багато альтернатив.

- Ми ведемо з Рахманом переговори по телефону, є і багато інших варіантів, - заявив Хей. - Я планую набрати вагу і звикнути до неї, перш ніж візьмуся за очищення суперважкого дивізіону. Є дуже багато так званих претендентів і чемпіонів, які зовсім не вражають. Володимир Кличко схожий на робота і він буде номером один в моєму списку, Руслан Чагаєв дуже маленький, та він вже і не той боксер, що був колись, а Семюель Пітер дуже повільний і в нього легко потрапити. Ці боксери ідеально підійде для мого бою на "Уемблі", який за моїми планами відбудеться влітку 2009 року.

"Спорт.com.ua"
Зараз ви читаєте новину «Хей переходить в суперважку вагу і збирається побити Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі