середа, 05 березня 2008 15:50

Після перемоги над Макарінеллі Хей хоче піднятися в суперважкий дивізіон і стати його флагманом

Чемпіон WBC/WBA в першій важкій вазі Девід Хей планує "почистити" суперважкий дивізіон після того, як розбереться 8 березня зі своїм співвітчизником Енцо Маккарінеллі в Лондоні. Хей хоче здобути пояс WBO, що належить його майбутньому суперникові, а потім піднятися в супертяжі.

27-річний Хей також розповів, що там він братиме участь в найважчих боях, оскільки в 30 років планує повісити рукавички на цвях.

"Я не збираюся боксувати після 30, - пояснив він. - Значить, у мене є 3 роки на те, щоб стати чемпіоном світу в суперважкій вазі. Я не збираюся йти обхідними шляхами, не збираюся битися з мішками, я збираюся йти прямо і очистити дивізіон. З тих пір, як пішов Леннокс Льюіс в дивізіоні не було флагмана, який би очолював це шоу, і я вірю, що ним стану я".

Проте спочатку Хею потрібно буде справитися з Маккарінеллі, правда, він планує завершити бій нокаутом одним з перших сильних ударів. "Я не думаю, що бій триватиме довше 5 раундів. Єдине, завдяки чому він може перемогти - це якщо він пересадить собі підборіддя Марвіна Хаглера", - заявив Хей.

Fightnews.ru
Зараз ви читаєте новину «Після перемоги над Макарінеллі Хей хоче піднятися в суперважкий дивізіон і стати його флагманом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі