понеділок, 23 листопада 2009 15:40

Хей назвав сильні і слабкі сторони братів Кличків

Хей назвав сильні і слабкі сторони братів Кличків

Англійський боксер-важковаговик Девід Хей порівняв між собою братів Володимира і Віталія Кличків. За словами Хея, обидва українці - боксери приблизно одного рівня, проте у кожного з них є свої сильні і слабкі сторони, повідомляє інтернет-видання Boxingscene.com.

За словами Хея, Володимир Кличко набагато швидший за свого старшого брата, але більш вразливий для ударів. Хей підкреслив, що Кличко-молодший прагне ухилятися від ударів, і це робить його ніяким.

Віталія Кличка англієць охарактеризував як боксера з дуже потужним ударом. При цьому Хей відзначив, що Віталій старший за свого брата і не такий мобільний. Крім того, англієць вказав на те, що у Віталія Кличка травмовані коліна.

У червні 2009 року Хей повинен був зустрітися на рингу з Володимиром Кличком, але цей бій зірвався через травму англійця. Планувалося, що у вересні Хей проведе поєдинок з Віталієм Кличком, але цей бій також не відбувся, оскільки англієць домовився про поєдинок з Миколою Валуєвим.

7 листопада Хей переміг Валуєва і відібрав у нього титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). Свій наступний поєдинок англієць проведе з американцем Джоном Руїсом. При цьому Хей упевнений, що в майбутньому він зустрінеться на рингу з одним з братів Кличків.

Віталієві Кличку належить чемпіонський пояс WBC (Всесвітня боксерська рада). Кличко-старший захищатиме цей титул 12 грудня в бою з американцем Кевіном Джонсоном. Володимир Кличко є чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація) і WBO (Всесвітня боксерська організація). На початку 2010 року він проведе бій з офіційним претендентом WBO американцем Еді Чемберсом.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хей назвав сильні і слабкі сторони братів Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі