понеділок, 03 березня 2008 15:15

Хавбека "Валенсії" зловили за кермом в нетверезому стані

Півзахисник "Валенсії" Евер Банега був доставлений в поліцейський відділок після того, як під час перевірки на дорогах його викрили у водінні в нетверезому стані. 19-річного аргентинця не заарештували, оскільки рівень алкоголю в його крові не перевищував встановленого. Банега будуть виписані штрафні бали. Очікується, що понесе покарання і його клуб.

Хавбек перебрався до Іспанії взимку. Аргентинець став першим придбанням Рональда Кумана, який прийняв "Валенсію" по ходу сезону. Перехід Банега з "Бока Хуніорс" коштував іспанцям близько 18 мільйонів євро.

При голландському тренері клуб продовжує виступати не рівно і встиг вилетіти з Ліги чемпіонів. В самій команді сталася низка скандалів після того, як Куман вирішив вивести зі складу ветеранів Давіда Альбельду, Сантьяго Канісареса і Мігеля Анхеля Ангуло. Екс-капітан Альбельда навіть подав на "Валенсію" в суд.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Хавбека "Валенсії" зловили за кермом в нетверезому стані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі