понеділок, 26 липня 2021 09:09

Харлан пояснила виліт з Олімпіади й оголосила про паузу в кар'єрі

Харлан пояснила виліт з Олімпіади й оголосила про паузу в кар'єрі
Ольга Харлан була однією із надій збірної України на медалі. Фото: REUTERS

Емоцій не дозволили українській шаблістці Ользі Харлан поборотися за медалі на Олімпіаді.

У Токіо Харлан програла в першій сутичці та покинула Олімпіаду.

"Чи розчарувала саму себе? Так. Чи почуваюся я слабкою? Так. Чи винен у цьому хтось крім мене? Ні. Ми самі господарі своєї долі й життя. Сьогодні я не змогла впоратися саме з емоціями. Іноді емоції керують нами. Сьогодні так було і зі мною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська дзюдоїстка після "бронзи" на Олімпіаді-2020 вирішила призупинити спортивну кар'єру

Півтора року без змагальної практики - мабуть, вплинуло на мене. Щоб почуватися впевненою, мені потрібно вигравати, відчувати змагання, адреналін. Цього сильно не вистачає. Те, що було сьогодні, важко назвати фехтуванням. Таке буває. Шкода, що сьогодні саме цей день.

Я хочу відпочити морально. Хочу пожити без шаблі. Хочу прокидатися і не думати, скільки днів залишилося до Олімпіади. Втомилася", - написала Харлан в Instagram.

Ольга Харлан - олімпійська чемпіонка в командній шаблі Пекіна-2008, срібна призерка Олімпіади в Ріо 2016 в командній шаблі. В індивідуальній першості двічі ставала бронзовою призеркою ігор - в Лондоні-2012 і Ріо-2016.

Збірна України на Олімпіаді в Токіо має у своєму активі дві бронзові медалі.

Зараз ви читаєте новину «Харлан пояснила виліт з Олімпіади й оголосила про паузу в кар'єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі