вівторок, 06 серпня 2019 09:40

Хацкевич поділився очікуваннями від матчу проти "Брюгге"

Хацкевич поділився очікуваннями від матчу проти "Брюгге"
Хацкевич визнав, що Циганков не зможе зіграти всі 90 хвилин матчу

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич поділився очікуваннями від матчу 3-го раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Брюгге".

"Ми стежимо за "Брюгге" з моменту жеребкування. Знаємо, що команда нещодавно продала двох лідерів команди, проте придбала досить досвідченого воротаря, який раніше виступав в АПЛ. Але хто буде завтра грати, це буде залежати від головного тренера.

Циганков – визначальний футболіст у нашій команді. Так, можливо, на даний момент він не готовий зіграти всі 90 хвилин, але рішення про його участь ми приймемо вже завтра після медичного контролю.

Жерсон зараз у хорошому стані, у тонусі, адже чемпіонат Японії попереду. Він готується до гри, а як його використовувати, буде залежати від того, як складатиметься гра.

Думаю, що прогрес бельгійського чемпіонату пов'язаний із приїздом хороших українських футболістів", – цитує Хацкевича dynamo.kiev.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" дізналося потенційного суперника в 4-му раунді кваліфікації Ліги чемпіонів

Матч "Брюгге" - "Динамо" відбудеться сьогодні, 6 серпня. Старт - о 21:30 за київським часом. Трансляція поєдинку на телеканалі "2+2".



Зараз ви читаєте новину «Хацкевич поділився очікуваннями від матчу проти "Брюгге"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі