пʼятниця, 05 жовтня 2018 01:42

Хацкевич після матчу з "Яблонцем" звинуватив у результаті гравців

Хацкевич після матчу з "Яблонцем" звинуватив у результаті гравців
Яблонець - Динамо, післяматчева прес-конференція Хацкевича

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував матчіз чеським "Яблонцем", Наставник "киян" вважає, що негативний результат матчу пов'язаний з помилками гравців і аж ніяк не з відсутністю тренерських ідей.

"Коли забили 2 м'ячі, то суперник почав виходити через довгі передачі, а ми десь перестали реагувати, виходити в контргру. Хоча ті моменти, що мали Буяльський і Гармаш, треба реалізовувати. Біля наших воріт моментів не було.

Тримали гру, була боротьба. Голи прийшли з індивідуальних помилок. Стандарт і помилка Піваріча. В мене нема їй пояснення. Йти в обіграш у центрі поля, коли поруч є партнери по команді. У нас не було ким посилити атаку. Тому більше й не було моментів.

Наша трійка в центрі поля мала притримувати м'яч. Але Гармаш, досвідчений гравець, постійно обрізався. Одним дотиком. Якщо в таких ситуаціях є помилки, то про який контроль може йти мова?

Посилення гри в атаці до зими точно не буде. Надія на внутрішні ресурси, молодь. Залишається чекати, поки вони підтягнуться", –передає слова Хацкевича "Футбол24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сачко назвав головну помилку в матчі зі "Спортингом"

Після двох турів Ліги Європи "Динамо" знаходиться на третьому місці з 2 очками в активі.

Зараз ви читаєте новину «Хацкевич після матчу з "Яблонцем" звинуватив у результаті гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі