неділя, 25 грудня 2016 11:40

Хачеріді прокоментував інформацію про перехід до "Зеніта"

Хачеріді прокоментував інформацію про перехід до "Зеніта"

Захисник "Динамо" Євген Хачеріді розповів про своє майбутнє і прокоментував чутки щодо можливого переходу у "Зеніт".

Агент Хачеріді Вадим Шаблій назвав цю інформацію неправдивою.

"Правда у словах Шаблія, - розповів Хачеріді. - У мене контракт з "Динамо" до літа 2018 року.

Я сприймаю все це як чутки. Ні "Динамо", ні мій агент не повідомляли мені ні про інтерес з боку "Зеніту", ні про інтерес з боку будь-якого іншого клубу. До мене особисто також ніхто з представників інших клубів не звертався. Ось і вирішуйте самі, чи реальний якийсь інтерес до моєї персони, або все на рівні тільки чуток (посміхається)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу торгується з "Динамо" за гравця збірної України

Породження чуток щодо можливого відходу Хачеріді з "Динамо" стало можливим через те, що в недавньому своєму інтерв'ю "Профутболу" він неоднозначно висловився щодо свого майбутнього в "Динамо", натякнувши, що вже влітку може підписати контракт з будь-яким іншим клубом.

"Я мав на увазі, що через рік - наступної зими - я зможу підписати попередній контракт з будь-яким іншим клубом і в липні 2018 го перейти у цей клуб на правах вільного агента. Тобто, по можливості не порушуючи закон вступати в переговори з іншими клубами у мене залишається ще рік", - пояснив Хачеріді.

"Готовий ще раз повторити сказане раніше: я щасливий, що граю за київське "Динамо". І відпрацюю свій нинішній контракт професійно до кінця. Звичайно, якщо буду і далі потрібен клубу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агент Хачеріді жорстко прокоментував чутки про "Зеніт"

Втім, сам гравець не готовий дати однозначну відповідь на питання з приводу свого подальшого майбутнього в "Динамо", коли його контракт підійде до кінця.

"Зараз складно відповісти на це питання однозначно. З одного боку, з "Динамо" у мене діючий контракт, мене тут все повністю влаштовує. З іншого боку, думаю, будь-який український футболіст не відмовився б пограти у топовомі клубі топового чемпіонату. Але реалії на даний момент такі, що ніяких конкретних пропозицій від інших клубів у мене немає. Тому не бачу сенсу міркувати на тему мого бажання чи небажання переходу в інший клуб. Ось коли буде пропозиція, тоді спільно з клубом і буду приймати рішення.

Поки на цю тему ми не спілкувалися. Такі розмови зазвичай відбуваються ближче до терміну закінчення контракту. Так що, час ще є", - підсумував Хачеріді.

29-річний центральний захисник перебуває в системі "Динамо" з 2007 року, з літа 2009 року грає за першу команду киян. В цілому за киян Хачеріді провів 206 матчів і забив 6 м'ячів.
Зараз ви читаєте новину «Хачеріді прокоментував інформацію про перехід до "Зеніта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі