середа, 29 листопада 2017 11:59

Гвардіола розповів про майбутнє Зінченка в "Манчестер Сіті"

Гвардіола розповів про майбутнє Зінченка в "Манчестер Сіті"
"Олександр Зінченко залишиться з нами на весь сезон" - Гвардіола

Головний тренер "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола поділився враженнями від роботи на тренуваннях українського півзахисника Олександра Зінченка.

Іспанець задоволений роботою Зінченка на тренуваннях. Українець ще не виходив на поле в нинішньому сезоні АПЛ, проте в останньому поєдинку проти "Гаддерсфілда" (2:1) опинився на лаві запасних.

"Вирішив включити Зінченка в заявку на матч проти "Гаддерсфілда", тому що він дуже добре тренується. Олександр зіграв би в заключному поєдинку ЛЧ проти "Шахтаря", оскільки заслуговує на це, однак через правила УЄФА були змушені не вносити його в заявку на турнір", - цитує слова Гвардіоли Manchester Evening News.

"Не знаю, навіщо УЄФА зробив це правило із заявочним списком на Лігу чемпіонів. У минулому сезоні залишилися без Яя Туре, в цьому - без Олександра Зінченка. З огляду на ту кількість гравців, яке є в нашому розпорядженні, нам довелося когось прибрати".

У матчі проти "Вулверхемптона" Зінченко зіграв на нерідній позиції лівого захисника.

"Зазвичай, Зінченко - атакуючий півзахисник, але він також може зіграти на позиції вінгера або крайнього захисника. Проти "Вулверхемптона", який очолює турнірну таблицю в Чемпіоншипі, Олександр зіграв зліва в обороні і виглядав дуже добре.

Зінченко, безперечно, талановитий гравець. Те, як він грає, які рішення приймає - все чудово. Сподіваюся що Олександр, будучи молодим футболістом, допоможе нам в майбутньому. Він залишиться з нами на весь сезон, оскільки у мене є відчуття, що будемо його використовувати в подальших поєдинках".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко дебютував за "Манчестер Сіті" в офіційному матчі

20-річний Олександр Зінченко - вихованець "Шахтаря". Він перейшов в "Ман Сіті" з "Уфи" минулого літа за 2 млн євро.

Минулий сезон українець провів в оренді в ПСВ, де не був успішний, зігравши лише 12 матчів (4 асисти) в чемпіонаті Нідерландів.

Сьогодні "Манчестер Сіті" зіграє проти "Саутгемптона" в 14-му турі чемпіонату Англії Початок - о 22:00 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола розповів про майбутнє Зінченка в "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі