субота, 19 листопада 2022 12:10

Гутцайт промовчав про представника ОПЗЖ Кошляка, який все ще залишається у складі Виконкому НОК

Гутцайт промовчав про представника ОПЗЖ Кошляка, який все ще залишається у складі Виконкому НОК
Михайло Кошляк продовжує перебувати у вищому керівному органі Національного олімпійського комітету. Фото: mirozdanie.com.ua

Новообраний президент Національного олімпійського комітету Вадим Гутцайт розповів про те, що два народні депутати від проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя" Григорій Суркіс і Нестор Шуфрич подали заяви про вихід зі складу НОК. Але Гутцайт так і не повідомив, чи виходить зі складу НОК ще один представник ОПЗЖ – Михайло Кошляк.

"Григорій Суркіс і Нестор Шуфрич уже подали заяви про вихід зі складу НОК, тому ми припиняємо їхнє членство. Сподіваюся, що це питання буде знято", - сказав голова НОК в ефірі телеканалу "Київ".

Він також додав, що вже спілкувався з Андрієм Шевченком та повідомив його про вихід із НОКу нардепів ОПЗЖ.

"Я йому сказав, що вже написані листи про вихід з НОК паном Шуфричем та паном Суркісом. Ми домовилися про зустріч наступного тижня. Говоритимемо, як далі нам працювати разом", - сказав Гутцайт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після Шуфрича у Національному олімпійському комітеті Шевченко заявив про відставку

Але при цьому президент НОК промовчав про долю ще одного представника від забороненої ОПЗЖ – Михайла Кошляка, який також увійшов до складу новообраного Виконкому НОК.

Гутцайт не уточнив, чи повідомив він Шевченка про те, що щодо Кошляка НОК, схоже, поки що жодних рішень так і не ухвалив, і цей ОПЗЖист все ще продовжує перебувати у вищому керівному органі олімпійського комітету.

Зазначимо, що Кошляка за списками ОПЗЖ було обрано депутатом Дніпропетровської обласної ради.

Напередодні українського футболіста Андрія Шевченка Генасамблея обрала віце-президентом НОК, а вчора він заявив, що відмовляється працювати у Комітеті, оскільки до нього увійшли представники ОПЗЖ.

Вчора вимогу виключити Кошляка з Виконкому НОК також озвучив Олімпійський чемпіон України з футболу Олексій Михайличенко.

Зараз ви читаєте новину «Гутцайт промовчав про представника ОПЗЖ Кошляка, який все ще залишається у складі Виконкому НОК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі