субота, 22 січня 2011 11:21

Гулліт вів переговори з українським клубом

Гулліт вів переговори з українським клубом

Офіційний представник Рууда Гулліта на території Росії і країн СНД Алан Прудніков заявив, що у нідерландця були й інші пропозиції.

"Особисто я вів конкретні переговори зі ще двома клубами російської Прем'єр-Ліги і з клубом з України, - заявив Прудніков в бесіді з "Чемпионат.ру". - Скажу більше, якби не певний збіг обставин, то Гулліт вже минулого року міг очолити один столичний клуб.

Що ж до його нинішнього вибору, то можу сказати наступне: у Грозному зараз робиться дуже багато, щоб футбол розвивався. Керівництво республіки докладає зусилля для популяризації цієї гри. Перш ніж підписати контракт з "Тереком", Рууд розмовляв з друзями в Європі та Росії. І йому охарактеризували команду з кращого боку".

Контракт з Гуллітом підписаний на півтора роки з можливістю продовження.

Кадиров поставив Гулліту завдання зайняти за підсумками перших 30 турів місце в першій вісімці, а за підсумками сезону 2011-2012 вибитися в зону Єврокубків.

48-річний Гулліт в якості футболіста виступав з кінця 1970-х за "Харлем", "Фейєноорд", ПСВ, "Мілан" і "Челсі", а також з 1981 по 1994 роки входив до складу збірної Нідерландів з футболу. У 1987 році спортсмен отримав "Золотий м'яч" і став кращим футболістом року за версією журналу "World Soccer".

З 2003 по 2004 роки він тренував юнацьку збірну Нідерландів, потім був наставником "Фейєноорда" (2004-2005) і "Лос-Анджелес Гелаксі" (2007-2008).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Гулліт вів переговори з українським клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі