четвер, 03 березня 2011 09:42

Григоришин залишив Суркіса без стадіону "Ювілейний"

Григоришин залишив Суркіса без стадіону "Ювілейний"

Аукціон з продажу стадіону "Ювілейний" у Сумах виграло ТОВ "Сумиспортінвест", засновником якого є завод Фрунзе, що належить Костянтину Григоришину. Про це повідомив керуючий санацією ВАТ "Спартак" Вадим Закорко. Торги відбулися 11 лютого.

"На сьогоднішній день гроші ще не перераховано. Протягом 30-и днів з моменту проведення аукціону його переможець зобов'язаний перерахувати гроші на біржу. Після повної оплати укладається нотаріально завірений договір купівлі-продажу, новий власник реєструється в БТІ і з цього дня йому переходить право власності", - заявив Закорко. За його словами, перед аукціоном арену оцінювали в 10 млн.грн. Саме таку суму становить кредиторська заборгованість стадіону.

Покупцем був сплачений гарантійний внесок - це 10 відсотків від вартості.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що даний стадіон міг купити президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

У липні 2010 року Костянтин Григоришин став власником футбольного клубу "Суми", який виступає в Другій українській лізі. Саме ця команда грає на стадіоні "Ювілейний". Стадіон був побудований в 2001 році і вміщує 30 тисяч глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Григоришин залишив Суркіса без стадіону "Ювілейний"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі