четвер, 03 вересня 2009 10:58

Григорій Суркіс запросив на день народження 700 людей

Григорій Суркіс запросив на день народження 700 людей

У суботу на святкування 60-річчя "головного по футболу" в нашій країні збереться більше 700 чоловік

Грандіозна гулянка на честь ювілею Григорія Михайловича відбудеться відразу після матчу Україна-Андорра, який закінчиться в сьомій годині. Щоб помістити таку кількість гостей, довелося переобладнати критий манеж динамівської бази в Конча-Заспі. Там ще місяць тому почали монтовувати зал і сцену. Всередину нікого не пускали і говорили, що просто йде ремонт.

Згідно списку запрошених, на святкуванні покликали 716 людей. З"їдуться всі перші особи країни окрім Віктора Ющенка. Зате фігурують в списку два колишні президенти Кравчук і Кучма, Юлія Тимошенко і парочка міністрів, Янукович і половина Верховної Ради, Черномирдін навіть є.

І практично всі найбагатші люди України. За винятком Сергія Тарути, топ-десятка багачів представлена у повному складі - Ахметов, Пінчук, Коломойський, Боголюбов, Жеваго, Бойко, Гайдук та інші.

Само собою, запрошені і "правителі" Києва - Черновецький, Голубченко, Кільчицка, Довгий та компанія. А ось з лідером столичної опозиції Віталієм Кличком дружні взаємини у Суркіса, мабуть, не налагодилися - запрошення боксер-політик не отримав. Хоча нашого чемпіона смикати зараз безглуздо, він ні ногою з Лос-Анджелеса, де готується до поєдинку проти Арреоли (26 вересня).

Приїдуть і європейські гості, зокрема нинішній і колишній президенти УЄФА - Мішель Платіні з Леннартом Йохансоном. Розмістять їх в готелі "Хайят", а Платіні навіть поселять в президентський люкс.

Футбольних знаменитостей в списку теж вистачає - Блохін, Михайличенко, Газзаєв, Сьомін, Дем"яненко, Сабо, Буряк, Заваров, Беланов, Калитвинцев, Ребров, Мунтян, Гусін, Лужний та інші. Хоча з діючих гравців, покликали лише одного - ясна річ, Андрія Шевченка. Зате буде багато президентів і функціонерів українських клубів, особливо динамівського, звичайно. Ну і вся верхівка ФФУ збереться, яка презентує Григорію Михайловичеві модний нині подарунок - картину.

А співати гостям, судячи з усього, зібралися Йосип Кобзон, Лев Лещенко, Володимир Винокур і Б"янка.

За матеріалами "Газета по-киевски"

Зараз ви читаєте новину «Григорій Суркіс запросив на день народження 700 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі