понеділок, 21 серпня 2017 20:11

Гравець "Челсі" забив зі штрафного по неймовірній дузі

Гравець "Челсі" забив зі штрафного по неймовірній дузі
Алонсо відкрив рахунок в матчі з "Тоттенхемом". Фото: chelseafc.com

У другому турі англійської Прем'єр-ліги "Челсі" набрав перші очки. Команда Антоніо Конте на "Вемблі" здобула перемогу над земляками з "Тоттенхема", 2:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український форвард ювелірно забив зі штрафного в Казахстані

Героєм поєдинку в складі "аристократів" став захисник Маркос Алонсо. Саме його блискучий удар зі штрафного на 24-й хвилині поклав початок перемозі "Челсі". Як могла підстрибувала стінка з гравців "Тоттенхема". Але не змогла перепинити шлях м'ячу, який приземлився точно в ближню дев'ятку.

Алонсо судилося для уболівальників і тренерського штабу "Челсі" стати героєм зустрічі. Саме він в кінці матчу скористався передачею Педро Родрігеса і з гострого кута відправив м'яч у ворота "Тоттенхема", вирвавши для своєї команди перемогу: за кілька хвилин до цього Бачуаї головою зрізав м'яч у власні ворота.

Після цієї перемоги "Челсі" з трьома очками перебуває на 12-му місці в турнірній таблиці. У наступному турі команда Антоніо Конте прийматиме на своєму полі "Евертон". Матч відбудеться 27 серпня о 15:30 за Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Челсі" забив зі штрафного по неймовірній дузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі