вівторок, 10 листопада 2020 15:53

Гравець англійського "Вулверхемптона" хоче виступати за збірну України

Гравець англійського "Вулверхемптона" хоче виступати за збірну України
Макс Кілман має українське походження. Фото: gettyimages.com

Футболіст англійського "Вулверхемптона" 23-річний Макс Кілман заявив, що готовий виступати за збірну України.

Англійський футболіст зізнався, що раніше часто відпочивав у Києві, де проживали його родичі. Йому подобається країна, тому він не проти зіграти за збірну України, повідомляє BBC.

"Для мене двері відкриті для участі в іграх за збірну України. Коли я був дитиною, то часто відпочивав у Києві, де живуть мої родичі зі сторони мами. Я не особливо володію російською мовою, але все ще можу говорити нею", – сказав Кілман.

Батько гравця "вовків" родом з Росії, а мати - з України. Утім, свою футбольну кар'єру Кілман почав у Великій Британії в школах "Фулхема" і "Джіллінгема".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кравець покинув розташування збірної України

На професійному рівні Макс Кілман грав за представників нижчих ліг "Веллінг Юнайтед", "Майденхед Юнайтед" і "Марлоу", після чого перебрався до "Вулверхемптона". З жовтня цього року Макс є гравцем основи "вовків", відігравши 5 матчів поспіль без замін, 2 з яких завершив без пропущених голів. Його команда йде на 9-му місці в АПЛ, відстаючи від лідера "Лестера" на 5 очок.

Зараз ви читаєте новину «Гравець англійського "Вулверхемптона" хоче виступати за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі