субота, 09 квітня 2011 12:57

Гравцям "Барселони" заборонили давати інтерв'ю

Гравцям "Барселони" заборонили давати інтерв'ю

Президент іспанської "Барселони" Сандро Росель зустрівся з наставником команди Хосепом Гвардіолою, щоб обговорити деякі питання, пов'язані з майбутніми матчами з мадридським "Реалом", передає Marca.

На зустрічі були присутні також помічник Гвардіоли Тіто Віланова і спортивний директор каталонського клубу Андоні Субісаррета.

Нагадаємо, що два іспанських гранда в нинішньому сезоні ще як мінімум двічі зіграють один з одним. Вони зустрінуться в рамках національної першості та у фіналі Кубка Іспанії. Крім того, досить імовірно, що ці команди зійдуться і в півфіналі Ліги чемпіонів.

Під час згаданої зустрічі було прийнято рішення заборонити гравцям команди давати інтерв'ю перед "ель класіко", щоб передматчеві пристрасті не розгоралися з новою силою.

Нагадаємо, в першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" був розгромлений на виїзді іспанською "Барселоною" - 1:5. Згідно зі статистикою головного єврокубкового турніру, у "гірників" є цілих 2%, щоб обіграти каталонців на "Донбас Арені" з рахунком, який забезпечить команді Луческу вихід у півфінал, повідомляє "Терикон".

А ось справи "Тоттенхема", який програв на своєму полі мадридському "Реалу" з рахунком 0:4, йдуть ще гірше. В історії Ліги чемпіонів / Кубка чемпіонів ще не було випадків, щоб команда продовжила виступи в турнірі після поразки 0:4.

Зате лондонський "Челсі", який поступися "Манчестер Юнайтед" з рахунком 0:1, має аж 11% на вихід у півфінал. Нарешті, результат 2:5, з яким італійський "Інтер" програв на своєму полі німецькому "Шальке", вперше зафіксований в історії найсильнішого футбольного клубного турніру.

Зараз ви читаєте новину «Гравцям "Барселони" заборонили давати інтерв'ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі