середа, 27 травня 2015 01:10

Гравці "Севільї" відпрацьовували домашні заготовки перед фіналом Ліги Європи

Гравці "Севільї" відпрацьовували домашні заготовки перед фіналом Ліги Європи
Гравці "Севільї" розминаються у центральному колі

Іспанська "Севілья" провела тренування на полі "Народового". Заняття тривало більше години і було повністю відкритим для преси. Цікаво, що іспанці працювали лише на одній половині поля - по праву руку, якщо дивитися на поле з медіа-трибуни. Очевидно, організатори намагались рівномірно розподілити навантаження на газон, адже "Дніпро" тренувався на "лівій" половині поля.

На початку тренування гравці "Севільї" і персонал клубу стали колом у центрі поля. Напевне, щоб вислухати мотивуючий спіч наставника Унаї Емері. Ритуал завершився бадьорими вигуками футболістів. Після цього гравці почали розминатися. І робили це доволі цікаво. Наприклад, взявшись за руки.

Наприкінці тренування "Севілья" відпрацьовувала домашні заготовки: навіси і забіги з флангів, дії гравців у штрафному майданчику при розіграші штрафних. Чимало футболістів були досить влучними і забивали голи.

Вже після завершення тренування на полі "Народового" почалася імпровізована фотосесія. Спочатку спільне фото зробили воротарі. Тоді фотографій на фоні порожніх трибун захотілося решти гравцям "Севільї". Тренерський штаб не відставав від підопічних. Поки Емері та асистенти позували, один із воротарів продовжував розминатися і навіть став на голову. 

Нагадаємо, що перед тренуванням Емері та двоє гравців команди відповіли на питання журналістів на прес-конференції. Представники "Севільї" наговорили про "Дніпро" багато хорошого і не визнали, що фаворитом матчу є саме їх команда. 

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Севільї" відпрацьовували домашні заготовки перед фіналом Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі