вівторок, 26 травня 2015 21:31

"Ми не вважаємо себе фаворитами. Я вам чесно кажу, що шанси 50 на 50" - гравці "Севільї"

"Ми не вважаємо себе фаворитами. Я вам чесно кажу, що шанси 50 на 50" - гравці "Севільї"
У фіналі може трапитися все, що завгодно - Хосе Антоніо Рейєс

Два капітани "Севільї" Фернандо Наварро та Хосе Антоніо Рейєс відкинули думку, що їх команда є фаворитом фіналу Ліги Європи.

Фернандо, ви можете собі уявити, як завтра піднімете кубок Ліги Європи над головою?

Наварро: Це було б чудово. Але це буде дуже складна гра. Не тільки тому, що це фінал. Нам протистоятиме сильна команда. Можливо, не всі про про це знають, але ми бачили як "Дніпро" може грати.

Як себе почуває Гжегож Крихов'як?

Рейєс: Гжегож — енергійний, сильний і дуже важливий для нас гравець. Його участь у матчі — це велика перевага для нас. Він гратиме у фіналі у рідній країні. Це унікальна можливість. Про таке можна тільки мріяти.

Наварро: Ми ще не знаємо, хто гратиме у стартовому складі. Головне - виграти.

Антоніо, ви втретє можете виграти трофей.

Рейес: Це вже історія. "Севілья" учетверте може виграти цей турнір. Для нас це дуже важливо. Крім того, цього року можна через Лігу Європи потрапити у груповий етап Ліги чемпіонів. Для це подвійна мотивація.

Як команда відреагувала на виклик у збірну Іспанії трьох гравців "Севільї"?

Рейес: Ми аплодувала нашим новоспеченим збірникам. Ці гравці дуже виросли. Як капітан, я пишаюся, що мої гравці гратимуть за збірну

Кого можете виділити у складі "Дніпра"?

Рейес: "Дніпро" - це справжня команда. Ми знаємо Ротаня і Коноплянка і форварда, але у нього дуже складне прізвище (очевидно, Селезньов). У гравців "Дніпра" складні для нас прізвища. Але ми знаємо, що вони можуть створити нам поблеми і дуже поважаємо свого суперника. Якщо ми не будемо викладатися на 100%, то і нас ніхто не поважатиме.

"Севілья" - фаворит фіналу?

Рейес: У футболі немає фаворитів. У фіналі може трапитися все, що завгодно. Ми не вважаємо себе фаворитами. Я чесно кажу. На кожній стадії турніру ми однаково ставилися до суперників.

Чому ви все таки не можете визнати, хто є фаворитом фіналу?

Рейес: Я вам чесно кажу, що шанси 50 на 50. Щоб дістатися до фіналу потрібно виконати багато роботи. І ми, і "Дніпро" цезробили. Вся моя кар'єра у футболі говорить, що роль фаворита дуже відносна.

Про кого ви будете думати, коли вийдете на поле?

Рейес: Про наших вболівальників. Вони супроводжують нас усюди і завжди нас підтримують. Також будемо думати про наших травмованих гравців. І про Антоніо Пуерту. Він завжди з нами.

Наварро: Хай Антоніо спочиває у мирі.

Після прес-конференції "Севілья" провела тренування на полі "Народового".

Зараз ви читаєте новину «"Ми не вважаємо себе фаворитами. Я вам чесно кажу, що шанси 50 на 50" - гравці "Севільї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі