четвер, 11 грудня 2008 18:53

Гравці "Шахтаря" розповіли як проведуть зимову відпустку

Футболісти донецького "Шахтаря" пішли у відпуску і відразу ж роз"їхалися по білому світу. Треба відмітити, що тема "хто з гравців де буде відпочивати" з року в рік користується незмінним інтересом в уболівальників. Наскільки можливо, задовольняємо допитливість цінителів футболу.

Багаточисельна бразильська діаспора "Шахтаря" з аеропорту Барселони прямим рейсом відправилася на батьківщину:

— Відпуску проведу, звичайно ж, в Бразилії — розповів нападаючий "гірників" Брандау. — Коли ти родом з такої дивної країни, нічого більше не потрібно! Там завжди тепло, і я відчуваю, що бразильські пляжі вже кличуть мене! Розпорядок дня у мене буде таким: прокинуся, поснідаю, піду на пляж, можливо, пограю з ким-небудь у футбол, щоб не втрачати форму, потім повернуся додому і насолоджуватимуся спілкуванням з родичами, а увечері обов"язково подякую Богові за те, що він дав мені все це! — розговорився Бренді.

Насолоджуватися спілкуванням з родичами і друзями в рідній Сербії має намір і півзахисник "Шахтаря" Ігор Дуляй:

— Цей рік був утомливим і нервовим, і краще, що може бути для мене — це канікули з сім"єю і друзями — поділився Ігор. — Я людина скромна, тому великих компаній збирати не хочу. Вузьке коло близьких людей — батьки, хороші друзі, близькі родичі — ось кого я хочу бачити за святковим столом. Хочу провести Різдво спокійно, в рідній Сербії. Поїздок в екзотичні країни не планую.

Капітан донецького "Шахтаря" відправився у відпустку до Хорватії, після чого Даріо Срна планує здійснити свою мрію дитинства — з"їздити до Нью-Йорка і з"їсти справжній американський хот-дог.

Разван Рац теж збирається провести відпуску на батьківщині, в Румунії, разом з дружиною Юлією. А на Новий рік в гості до Раців завітає сімейство Єзерських.

А ось українці разом з сім"ями роз"їхалися по країнах, де зараз тепліше. П"ятови відправилися відпочивати до Єгипту, Олександр Кучер з дружиною — до Арабських Еміратів. Туди ж узяв курс Олексій Гай зі своїми чадами і домочадцями:

— Це вже майже родинна традиція — говорить Олексій — мені подобається в Еміратах, а обидві наші дочки — просто у захваті.

Нападаючий "Шахтаря" Олександр Гладкий зараз гостить у батьків в Лозовій. Дмитро Чигринський відбув в гості до свого брата Віктора до Таїланду.

— Хочемо поїхати туди, де тепло — сказав Артем Федецький — потрібно відпочити від всього — емоційно і психологічно розвантажитися. Закинути абикуди мобільні телефони, щоб ніхто не турбував, і підійти до зимових зборів свіжими — і морально, і фізично.

Команда збереться в Донецьку вже на початку січня наступного року.


Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Шахтаря" розповіли як проведуть зимову відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі