субота, 19 квітня 2008 15:12

Гравці "Леванте" готові оголосити страйк

Капітан "Леванте" Мануель Рубіалес нагадав іспанській футбольній громадськості, що обіцяний страйк не є порожньою погрозою.

Напередодні гравці "Леванте" погрожували не вийти на поле в наступні вихідні, якщо не буде вирішене питання про виконання перед ними клубом грошових зобов"язань. На заяву керівництва команди, що страйк є недоречним вчинком з боку футболістів, Рубіалес заявив: "Ми вважаємо, що по справжньому недоречним є те, що наші контракти не були виконані. Протягом двох сезонів ми отримали тільки 20-25% того, що нам належить".

Проте він зазначив, що в результаті переговорів може з"явитися варіант, що влаштовує обидві сторони: "Страйк може бути скасований достатньо швидко. Ми відкриті для переговорів і це допоможе знайти вирішення проблеми. Але ми зараз не блефуємо і готові до будь-яких наслідків".

Якщо "Леванте" не зможе вирішити проблему страйку, це може призвести не тільки до виключення команди з чемпіонату, але і внести зміни в турнірну таблицю. Так, "Реал" ще ближче наблизиться до чемпіонського титулу, у "Расинга" збільшаться шанси на потрапляння в Лігу чемпіонів, а "Вальядолід" опуститься в зону вильоту.

Газета.Ru
Зараз ви читаєте новину «Гравці "Леванте" готові оголосити страйк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі