неділя, 22 березня 2015 12:18

"Гравці "Барселони" і "Реала" можуть подарувати шанс збірній України" - Нагорняк

"Гравці "Барселони" і "Реала" можуть подарувати шанс збірній України" - Нагорняк
Фото: dynamo.kiev.ua

Екс-форвард збірної України Сергій Нагорняк поділився з Gazeta.ua своєю думкою про майбутнє ель-класико "Реала" і "Барселони" і як подія може допомогти команді Михайла Фоменка в матчі з іспанцями.

"Наявність гравців збірної Іспанії у складі обох грандів може послужити хорошу службу команді Михайла Фоменка. Підопічні Дель Боске в нинішньому відбірковому циклі не показують того футболу, якого від них чекають. Ель-класико, безумовно, вимордує гравців як однієї, так і іншої команди. Індивідуальна майстерність і, відповідно, запас міцності в футболістів величезні, але до кінця відновитися перед матчем з Україною гравці можуть не встигнути. Завдяки чому в нас з'являється, нехай мізерний, але шанс. У будь-якому випадку, буде дуже важко, але приклад збірної Словаччини показав, що нічого неможливого немає", - упевнений Сергій Миколайович.

Зірковим лідерам "Барселони" і "Реала" буде що доводити один одному і вболівальникам.

"Мессі та Роналду підходять до матчу трохи в різних умовах. "Барселона" на ходу, Мессі багато забиває. Роналду ж навпаки, як багато пишуть, у кризі, зарозуміло поводиться. На папері виходить, що "Барселона" фаворит, тим більше, грає вдома. Але знову ж, у "Реала" в складі є Роналду. Тому може бути все, що завгодно", - говорить Нагорняк.

При цьому не вважає, що в основі спаду форварда "Реала" лежить особистий фактор.

"Тут чисто фізіологічна причина. Роналду - жива людина, а всім живим людям властиво втомлюватися. Свого часу Мессі активно критикували, коли він був у куди гіршій формі. Подивіться, який Мессі зараз".

Команди в турнірній таблиці відділяє одне очко на користь "Барселони".

"Це говорить лише про психологічну перевагу каталонців. "Барселона" починала добре, в "Реала" був провал. Потім вони помінялися ролями. Зараз знову в мадридців провал. У майбутній грі, думаю, варто чекати гри "Барселони" з тотальним контролем м'яча. "Реал" же буде намагатися пресингувати в центрі поля", - вважає Сергій Нагорняк.

"Прогноз? Перемога "Барселони" з мінімальною перевагою", - резюмував фахівець.

Нагадаємо, матч "Барселона" - "Реал" відбудеться 22 березня о 22:00. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі.

Зараз ви читаєте новину «"Гравці "Барселони" і "Реала" можуть подарувати шанс збірній України" - Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі