субота, 07 березня 2020 14:18

Готуються скасувати чемпіонат світу з хокею

Готуються скасувати чемпіонат світу з хокею
Фінляндія може бути чемпіоном два роки. Фото IIHF

У Швейцарії, де повинні пройти гри хокейного світової першості, через коронавірус SARS-CoV-2 тимчасово заборонені масові спортивні заходи.

Міжнародна федерація хокею на льоду (IIHF) обговорює можливість скасування або перенесення чемпіонату світу, який повинен пройти з 8 по 24 травня в швейцарських Цюріху та Лозанні. Як уточнює в суботу, 7 березня, агентство dpa, в Швейцарії через поширення коронавируса SARS-CoV-2, яким в цій країні інфіковані вже більше 210 чоловік, тимчасово заборонені публічні, в тому числі спортивні, заходи за участю понад 1000 глядачів. Заборона діє як мінімум до 15 березня. Про це повідомляє dw.com

Глава Хокейного союзу Німеччини (DEB) і член виконкому IIHF Франц Райндль (Franz Reindl) висловив думку, що остаточне рішення може бути прийнято ще до кінця березня. "У мене все ще є надія, що він (чемпіонат світу. - Ред.) відбудеться. Треба подивитися, що буде відбуватися в найближчі два-три тижні, потім необхідно буде винести рішення", - зазначив Райндль. Чергове засідання ради IIHF відбудеться в середині березня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер легендарний канадський хокеїст

Глава Міжнародної федерації хокею на льоду Рене Фазель раніше уточнював, що розглядається варіант перенесення ЧС в російський Сочі або в Білорусь.

Зараз ви читаєте новину «Готуються скасувати чемпіонат світу з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі