середа, 14 серпня 2013 00:26

"Готовий зіграти на будь-якій позиції, де я буду корисний команді" - Тимощук

"Готовий зіграти на будь-якій позиції, де я буду корисний команді" - Тимощук
Тимощук: "Гра товариська, але з підтекстом офіційної". Фото: zimbio.com

Матч збірної України з Ізраїлем, який відбудеться 14 вересня, стане першим для півзахисника Анатолія Тимощука в складі національної команди після його повернення в "Зеніт".

-Команда вперше зібралася після перемоги над Чорногорією. Який настрій зараз в колективі?

-Відчуття хороші, всі повернулися в збірну зі своїх клубів. Дійсно, після матчу з Чорногорією хочеться показати результат і вдома теж.

-У збірну приїхали багато травмованих. Це може вплинути на результат?

-Думаю, не повинно. Тренерський штаб вирішив, що зараз зібралися найсильніші. Значить, потрібно на даний момент вирішувати завдання тим складом, який у нас є.

-Матч тренувальний або дійсно буде важливий результат?

-На рівні збірних не буває тренувальних матчів. Гра товариська, але всі розуміють, що вона з підтекстом офіційної. Потрібно перевірити свої сили і на рідному стадіоні, при рідних вболівальниках показати гру.

-Наскільки сильно ви думаєте про вересневі матчі?

-Ми думаємо про них, але ще достатньо часу. Є травмовані, тому ми не знаємо, який на ці ігри буде склад, як буде виглядати суперник. Так що будемо виходити від себе і дивитися, як ми будемо виглядати в цих поєдинках. Ну і, звичайно, в чемпіонаті набирати форму, щоб приїхати в збірну готовими на 100%.

-Команду Ізраїлю вже вивчили?

-Так, було теоретичне заняття, переглядали суперника, близько двох-трьох ігор, відзначили їх сильні і слабкі сторони. Що стосується нашої гри, ще не було установки, не було нічого конкретно сказано. Тому не знаю, хто з гравців буде грати. Говорити поки зарано.

-Фізичний стан команди відчули?

-Сьогодні перше тренування, коли зібрався весь склад. Хтось відновлювався після матчу, хтось індивідуально працював. Тому щось конкретне можна буде сказати сьогодні. Знову ж, одне тренування нічого не скаже.

-Які відчуття від повернення в команду після переходу в "Зеніт"?

-Настрій хороший, вболівальники прийняли добре. Є свої проблеми, плюси і мінуси. Ми працюємо і з кожною грою показуємо той результат, якого від нас чекають. Є, до чого прагнути, що виправляти, покращувати. Зробимо все можливе, щоб усім подобався "Зеніт".

-Чи готові зіграти в центрі оборони замість травмованих Хачеріді, Селіна?

-Якщо я буду корисний команді на будь-якій іншій позиції, я готовий це прийняти.

Зараз ви читаєте новину «"Готовий зіграти на будь-якій позиції, де я буду корисний команді" - Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі