понеділок, 30 липня 2007 18:21

Головний тренер переможців Кубка Азії Війєра не знав потенціал своїх гравців

Автор переможного гола у ворота збірної Саудівської Аравії у фіналі Кубка Азії Юніс Махмуд віддав належне Жорвану Вієйрі, під керівництвом якого іракці вчора вперше стали сильнішими на континенті. Бразилець очолив збірну Іраку всього за півтора місяці до стартового матчу фінальної стадії турніру, інформує www.sport-express.ru.

- Слава богу, нам випала можливість попрацювати з Вієйрою. Ми отримали безцінний досвід. Коли я приєднався до національної команди, то побачив, що у нього є спеціальна програма для перемоги на чемпіонаті. Я був немало здивований, адже ми про таке навіть не замислювалися. Ми не соромилися жартувати з приводу того, що у нього за ці півтора місяці просто не було часу дізнатися гравців і з чого він узяв, ніби ми можемо перемогти. Проте я б хотів подякувати Вієйрі, хоч питання про його подальшу долю на чолі нашої збірної тепер вирішуватиметься у футбольній федерації, - сказав Юніс Махмуд.

Вієйра вирішив не продовжувати контракт з іракською асоціацією.

У вирішальному поєдинку збірна Іраку здолала Саудувськую Аравію з рахунком 1:0. Вирішальний м"яч Махмуд забив на 71-й хвилині матчу.

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер переможців Кубка Азії Війєра не знав потенціал своїх гравців ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі