вівторок, 10 березня 2020 23:55

Гольова перестрілка у Валенсії та розгром "Тоттенгема": результати матчі 1/8 Ліги чемпіонів

Гольова перестрілка у Валенсії та розгром "Тоттенгема": результати матчі 1/8 Ліги чемпіонів
Словенський легіонер "Аталанти" Йосип Іличич відзначився 4 м'ячами у воротах "Валенсії". Фото:рейтер

Німецький "Лейпциг" та італійська "Аталанта" крокують до 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Команда Руслана Малиновського із перших хвилин взялася за справу на "Местальії", хоча мала перевагу у три м'ячі після першої гри. Вже на 2-й хвилині гості отримали право на пенальті, які реалізував Йосип Ілілич. "Валенсії" вже потрібно було забивати 5 м'ячів для проходу далі.

Іспансці змогли у першому таймі тільки відповісти голом француза Кевіна Гемейро, який сокритався помилкою центру захисту "Аталанти" та реалізував вихід на ворота суперників.

В самому кінці першої частини гри гості отримали право на пенальті, коли м'яч влучив в руку захиснику іспанців. Суддя після перегляду відеоповтору вказав на позначку. Ілічим впевнено реалізував другий одинадцятиметровий удару. Фактично на цього гра завершилася, бо завдання для "Валенсії" стояло - забити відразу 6 м'ячів за другий тайм.

В другій половині гри команди грали у своє задоволення не особливо думаючи про результат. Гемейро ударом головою зрівняв рахунок у матчі, Ферран Торрес вивів "Валенсію" вперед скориставшись помилкою воротаря гостей. Ілічич знову встановив рівновагу - 3:3.Словенський легіонер "Аталанти" не заспокоївся та забив під кінець гри четвертий матч у ворота "Валенсії"

Команда Жозе Моуріньйо після домашньої мінімальної поразки від "Лейпцига" не змогла взяти реванш в Німеччині. Господарі з перших хвилин заволоділи ініціативою. Марсель Забіцер вже на 10 хвилині відрив рахунок у матчі.

Тімо Вернер через 10 хвилин подвоїв рахунок після флангової передачі з лівого флангу, але гол був скасовуваний через офсайд. За хвилину той же Забіцер подвоїв перевагу "Лейпцига" замкнувши флангову передачу головою.

Для подальшого проходу "Тоттенгуму" потрібно було забивати вже 3 м'ячі. Гості намагалися захопити ініціативу, але атакам не вистачало гостроти. Суперник дуже вміло стримував команду Моуріньйо в середині поля, збивши зовсім темп гри. Нічого путнього біля воріт Петера Гулачі у "Тоттенгама" створити не вийшло. Скоріше "Лейпциг" мав свої нагоди, щоб довести рахунок до розгромного. Емиль Форсберг в контатаці забив третій м'яч у ворота Уго Льоріса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА розглядає варіант із зупинкою Ліги чемпіонів та Ліги Європи

11 березня свої матчі проведуть "Ліверпуль" - "Атлетіко" та ПСЖ - "Боруссія" Дортмунд.

Зараз ви читаєте новину «Гольова перестрілка у Валенсії та розгром "Тоттенгема": результати матчі 1/8 Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі