вівторок, 07 квітня 2009 15:10

Голландський клуб відмовляється від гравця збірної України

Голландський клуб відмовляється від гравця збірної України

Контракт закінчується, а керівництво голландського клубу не пропонує його продовжувати. В суботу гол українського півзахисника в компенсований час приніс "зелено-білим" перемогу над "Утрехтом".

У січні 31-річний футболіст вів переговори з клубом з приводу нового контракту, але вони не увінчалися успіхом. "Ми дивимося в майбутнє. Євген для нашої команди має дуже велике значення, але тепер нам доведеться шукати когось іншого на його позицію", - заявив спортивний директор "Гронінгена" Хенк Вальдмате.

Вихованець константинівського футболу виступає за команду тренера Рона Янса з 2005 року. В сумі за чотири сезони українець в 87 матчах забив 17 м"ячів, багато хто з яких приносив мешканцям півночі очки, зокрема минулої суботи.

Рік тому півзахисник збірної України не відкидав можливості повернення до України або Росії. Мав фінансово вигідні пропозиції з клубів другої німецькою бундесліги, але хотів продовжити кар"єру в клубах, що ведуть боротьбу за єврокубкову зону.

За матеріалами sport.oboz.ua, terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «Голландський клуб відмовляється від гравця збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі