понеділок, 16 травня 2011 12:55

Голкіпер "Аякса" повторив "подвиг" Серхіо Рамоса з Кубком Іспанії

"Аякс", який у неділю у 30-й раз завоював титул чемпіона Голландії, після зустрічі з "Твенте" (3:1) і святкувань на стадіоні відправився на автобусі по вулицях міста, інформує De Telegraaf.

Футболісти пересувалися на автобусі з відкритим верхом. Голкіпер "Аякса" Мартен Стекеленбург, який тримав чемпіонську салатницю, випустив її з рук під колеса автобуса супроводу. Повідомляється, що трофей не постраждав.

Відзначимо, що в заключному турі чемпіонату "Аякс" грав зі своїм головним суперником у боротьбі за золоті медалі. До початку матчу розрив між амстердамським клубом і "Твенте" складав всього одне очко ("Аякс" в 33-х матчах чемпіонату набрав 71 очко, а "Твенте" - 70).

Всього в 34-х матчах національної першості "Аякс" набрав 74 очки.

Востаннє "Аяксу" вдавалося виграти чемпіонат Голландії в 2004 році.

Нагадаємо, у квітні захисник "Реала" Серхіо Рамос випустив Кубок Іспанії під колеса автобуса.

Підопічні Жозе Моурінью, здолавши "Барселону" у фінальному матчі (1:0), повернулися в Мадрид, де відразу ж пересіли у відкритий автобус, щоб проїхатися центральними вулицями міста і відсвяткувати перемогу разом з уболівальниками.

У розпал свята Серхіо Рамос, піднявши кубок над головою, випадково його впустив. Трофей впав з другого ярусу автобуса під колеса.

 

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Аякса" повторив "подвиг" Серхіо Рамоса з Кубком Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі