вівторок, 26 травня 2020 10:03

Гол Мессі міг зруйнувати кар'єру Луческу в "Шахтарі"

Гол Мессі міг зруйнувати кар'єру Луческу в "Шахтарі"
Мірча Луческу є найуспішнішим тренером в історії "Шахтаря". Фото: Reuters

Колишній головний тренер Шахтаря Мірча Луческу був близький до відставки після поразки від "Барселони".

Після невдалого старту в чемпіонаті України та програшу "Барселоні" Луческу міг залишити "Шахтар".

"2008 року все було складно. Ми почали сезон з двох виїзних матчів у Львові. Я помилився, бо ввів двох нових гравців, внаслідок чого ми втратили п'ять очок. Чемпіонат почався дуже важко. Тиск і необхідність набирати очки вплинули на результати.

Я справді хотів піти. Ви пам'ятаєте матч із "Барселоною" (1:2), Коли було порушено принцип фейрплей. В той момент під час пресконференції я вже був готовий йти у відставку. Даріо Срна передав президенту прохання, щоб я в жодному разі цього не робив. Після цього в мене було ще кілька розмов з гравцями. Так, ми провели хороший матч із "Базелем" (5:0), після чого президент прийшов до команди і сказав їм, що я залишаюся до кінця сезону. Він був упевнений у мені, переконаний, що я зумію досягти великих результатів", – сказав Луческу в ефірі програми "Великий футбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" втратив 3 роки" - Луческу розкритикував Фонсеку


У матчі групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2008/09 "Шахтар" вів у рахунку в грі із "Барселоною" до 87-ї хвилини гри. Однак каталонці зрівняли рахунок завдяки Ліонелю Мессі. Перед цим на газоні опинився Євген Селезньов, "гірники" вибили м'яч із поля і чекали, що каталонці, за правилами фейрплей, його повернуть. В цей час іспанська команда провела вирішальну атаку.

Зараз ви читаєте новину «Гол Мессі міг зруйнувати кар'єру Луческу в "Шахтарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі