середа, 30 липня 2008 10:08

Гігіадзе пропустить два тижні через перелом

26 липня під час матчу-відповіді 3-го раунду Кубка Інтертото з "Ренном" після підкату одного з гравців французької команди був травмований форвард "Таврії" Васіл Гігіадзе. Грузинському легіонерові вистачило мужності дограти поєдинок, в якому він відзначився голом, а також майстерності і сили волі реалізувати 11-метровий удар у серії післяматчевих пенальті.

Вранці в неділю Гігіадзе відчув різкий біль у нозі. Після проведеного медичного обстеження постраждалому був поставлений діагноз: перелом внутрішньої кісточки правого гомілковостопного суглоба. Орієнтовний термін реабілітації футболіста - два тижні.

У лазареті "Таврії" як і раніше знаходяться півзахисник Андріус Йокшас, а також захисники Лучіан Добрі і Андрій Бойко. А ось ще один захисник - Дмитро Назаров, який через травму пропустив гру з "Ренном", уже в строю і готується до завтрашнього матчу з "Металістом".

ФК "Таврія"

Зараз ви читаєте новину «Гігіадзе пропустить два тижні через перелом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі