четвер, 15 березня 2012 13:44

Герой матчу з "Наполі" підвіз Шевченка
6

Дідьє Дрогба
Ешлі Коул
Хуан Мата
Флоран Малуда
Давід Луїз

Перемога надає крила. Втомлені і безмежно щасливі футболісти "Челсі" відсвяткували свій тріумф у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти італійського "Наполі" вечіркою у Лондоні.

"Сині" перемогли - 4:1. Попередня зустріч завершилася з рахунком 3:1 на користь італійців. Четвертий гол "Челсі" був забитий у додатковий час - на 105-й хвилині відзначився Браніслав Іванович. Вихід у чвертьфінал найпрестижнішого клубного турніру Європи може стати переломним моментом у суперечливому сезоні команди.

Дідьє Дрогба та Ешлі Коул одними з перших з'явилися у нічному клубі "Aura".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ді Маттео вистрибнув на руки Дрогба: "Челсі" вийшов в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів

До речі, він належить власнику іншої лондонської команди "Куїнз Парк Рейнджерс" Тоні Фернандесу. Цей ексклюзивний клуб описується, як "рай розкоші і величі".

До Дрогба та Коула приєдналися Хуан Мата, Давід Луїз, Майкл Ессьєн, Флоран Малуда та Іванович. У той же час у клубі не помітили слідів ветеранів Джона Террі та Френка Лемпарда.

Схоже після відставки португальця Андре Віллаш-Боаша команда згуртувалася і тепер намагається врятувати сезон. Судячи з посмішок та радісних облич, гравці задоволені розвитком подій у клубі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко зайшов у роздягальню "Челсі" разом з Абрамовичем

Був у матчі з "Наполі" і український слід. Колишній нападник "Челсі", а теперішній гравець київського "Динамо" та збірної України Андрій Шевченко підтримував "синіх" з трибуни. Шева був на матчі разом з власником команди Романом Абрамовичем. Після гри обидва зайшли у роздягальню "Челсі".

Далі українець засвітився у компанії одного з героїв матчу і свого близького друга Івановича. Ймовірно, колишні одноклубники разом відправились святкувати успіх "синіх".

"Шевченко — один з найважливіших людей у моїй кар'єрі. Він змінив мій погляд на багато речей. Я завжди буду вдячний йому за це. Ми досі з ним регулярно спілкуємося", - зізнався захисник в одному з недавніх інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шевченко — один з найважливіших людей у моїй кар'єрі" - захисник "Челсі"

Додамо, що Шевченко не допоможе "Динамо" у матчі прем'єр-ліги проти "Дніпра". В Андрія розтягнення м'яза передньої поверхні стегна. Нападник тренується індивідуально.

Зараз ви читаєте новину «Герой матчу з "Наполі" підвіз Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі