Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2011 16:18

Гендиректор "Закарпаття" пообіцяв скандал гучніший за "Металіст" - "Карпати"

Гендиректор "Закарпаття" пообіцяв скандал гучніший за "Металіст" - "Карпати"

У першій лізі може розгорітися гучний скандал. Про це в інтерв'ю "Українському футболу" заявив генеральний директор "Закарпаття" Іван Шіц.

- Сьогодні в першій лізі "Чорноморець" і "Олександрія" досить грубо "грають проти нас в шахи", якщо ви розумієте про що я. Думаю, ви знаєте, що таке футбол у першій лізі? Завтра дисциплінарний комітет буде розглядати питання щодо перенесення гри "Чорноморця" та "Геліоса". Якщо рішення ДК буде на користь "Чорноморця", я завтра о 18.00 відразу ж зберу прес-конференцію і озвучу на всю Україну, на якій підставі в дійсності був перенесений цей матч. Ви повинні здогадуватися, чому.

У мене є докази, що гра була перенесена всупереч регламенту змагань, статуту УЄФА і, тим більше, людськими поняттями. Повторюся: якщо ДК прийме вигідне для одеситів рішення - чекайте скандалу гучнішого, ніж "Металіст" - "Карпати", повірте вже мені, - обіцяє Шіц.

P.S. Нагадаємо, що матч 22 туру між "Геліосом" і "Чорноморцем", який повинен був відбутися 26 березня, рішенням Адміністрації Професіональної футбольної ліги України було перенесено. Вердикт ПФЛ звучав так: "Беручи до уваги зайнятість відразу ЧОТИРЬОХ своїх футболістів у різних збірних," моряки "ініціювали зміну дати проведення гри. Рішенням Адміністрації ПФЛ зустріч "Геліос"-"Чорноморець" відбудеться 25 травня".

P.P.S. Крім того, Шіц повідомив, що відставка Ігоря Гамули поки не прийнята. Рішення буде затверджено завтра в 11.00 на зустрічі Гамули з президентом "Закарпаття".

Зараз ви читаєте новину «Гендиректор "Закарпаття" пообіцяв скандал гучніший за "Металіст" - "Карпати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути