субота, 19 лютого 2011 15:59

Гаттузо відбувся легким покаранням за напад на тренера "Тоттенхема"

Гаттузо відбувся легким покаранням за напад на тренера "Тоттенхема"

Півзахисник "Мілана" Дженнаро Гаттузо за свою поведінку в матчі Ліги чемпіонів з "Тоттенхемом" отримав всього одноматчеве покарання за "неспортивну поведінку". Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, Гаттузо під час матчу вступив у словесну перепалку з одним з тренерів "Тоттенхема" Джо Джорданом, після чого штовхнув того рукою в обличчя. Вже після матчу сварка продовжилася і Ріно знову вдарив Джордана по обличчю, але на цей раз вже головою.

"Звичайно, Ріно не повинен був так реагувати, але давайте не будемо звалювати всю провину на нього. Його цілеспрямовано спровокували", - віце-президент "Мілана" Адріано Галліані.

Тим часом, Джоржан прокоментував звинувачення, нібито він спровокував Гаттузо, ображаючи його протягом матчу.

"Це просто смішно. Якісь жалюгідні відмовки. Все, про що говорив агент Гаттузо, лише плід його уяви. І не вельми багатої уяви. Якщо він захотів виправдати поведінку Гаттузо, міг придумати щось краще.

З приводу своєї поведінки Гаттузо доведеться розбиратися з УЄФА, але звинувачення, нібито я сказав йому такі слова ("італійський виродок") - це вже окрема тема. Це повна нісенітниця, тому що Італія завжди займала важливе місце в моєму житті. Я постійно буваю в Мілані, де працює моя дочка. Якщо я їду не до неї, значить, до своїх друзів у Мілан або Верону, які у мене залишилися з того часу, як я грав там. Я люблю Італію і завжди багато спілкувався з італійцями.

Це схоже на людину, яка сказала б на адресу Гаттузо ті слова, які мені приписує його агент? Я поняття не маю, чому Гаттузо так розлютився, за винятком того міркування, що в нього завжди була репутація запальної людини, яка занадто легко дає волю своїм емоціям. Комусь могло здатися, що у нього був конфлікт тільки зі мною, але це абсолютно не поодинокі епізоди", - сказав Джордан в інтерв'ю Sportsmail.

Нагадаємо, що "Мілан" поступився на своєму полі "Тоттенхему" з рахунком 0:1.

Зараз ви читаєте новину «Гаттузо відбувся легким покаранням за напад на тренера "Тоттенхема"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі