понеділок, 29 квітня 2013 12:55

Гарет Бейл став кращим гравцем року в Англії
6

Фото: ФОТО: dailymail.co.uk

Півзахисник лондонського футбольного клубу "Тоттенхем" Гарет Бейл визнаний кращим гравцем сезону-2012/13 в Англії за версією Професійної футбольної асоціації Англії (PFA). Про це повідомляє офіційний сайт асоціації. 23-річний Бейл також отримав приз кращому молодому гравцеві року.

У голосуванні з вибору кращого футболіста року Бейл випередив Луїса Суареса з "Ліверпуля", Робіна ван Персі і Майкла Керріка з "Манчестер Юнайтед", а також Хуана Мату та Едена Азара з "Челсі".

У чемпіонаті Англії сезону-2012/13 Бейл провів за "Тоттенхем" 29 матчів, забив 19 голів і віддав чотири результативні передачі. "Тоттенхем" після 34 зустрічей займає в турнірній таблиці п'яте місце.

Вперше Бейл був визнаний кращим футболістом року за підсумками сезону-2010/11. Гравець "Тоттенхема" став четвертим футболістом в історії, який двічі визнавався кращим у сезоні. Раніше такого домагалися Алан Ширер, Тьєррі Анрі і Кріштіану Роналду.

Зараз ви читаєте новину «Гарет Бейл став кращим гравцем року в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі