понеділок, 21 січня 2008 12:18

Гандбольна збірна України вийшла в плей-офф ЧС-2009

Чоловіча гандбольна збірна України зайняла 1 місце в групі відбірного раунду чемпіонату світу 2009 року і вийшла в плей-офф.

Вчора в Запоріжжі українська команда зазнала поразки від збірної Австрії, але завдяки переконливій гостьовій перемозі зберегла за собою 1 місце в групі. При переповнених трибунах Палацу спорту "Юність" збірна України вимушена була впродовж всієї гри наздоганяти суперниць в рахунку. Гості вели 5:10, 8:14, на перерву команди пішли за рахунку 9:16. У другому таймі всі спроби нашої збірної зрівняти рахунок австрійці успішно нейтралізували і добилися перемоги 25:31.

Головний тренер нашої збірної Леонід Захаров після гри сказав: "Переконлива перемога в гостях не може бути виправданням сьогоднішній поразці. Важко настроювати команду на гру, коли турнірне завдання було практично вирішене, але я чекав від команди сьогодні іншої гри і більшої віддачі. Ми вирішили поставлене завдання. Працюватимемо далі".

Окрім збірної України в плей-офф чемпіонату світу вийшли команди Сербії, Греції, Швейцарії, Румунії, Боснії і Герцеговини, Македонії. Решта 11 учасників плей-офф чемпіонату світу стануть відомі після закінчення чемпіонату Європи в Норвегії.

Спорт.com.ua



Зараз ви читаєте новину «Гандбольна збірна України вийшла в плей-офф ЧС-2009». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі