четвер, 22 жовтня 2009 12:11

Футбольні фахівці зробили прогноз на матч "Шахтар" - "Тулуза"

Футбольні фахівці зробили прогноз на матч "Шахтар" - "Тулуза"

Відомі українські фахівці поділилися своїми прогнозами на сьогоднішній матч 3-го туру групового турніру Ліги Європи між донецьким "Шахтарем" і французькою "Тулузою".

Олег Кузнєцов, заслужений майстер спорту:

"2:0. Судячи з місця в турнірній таблиці, яке зараз займає "Тулуза" в рідному чемпіонаті, ця команда явно не у формі. Очки даються їй дуже непросто. Помітно, що в порівнянні з минулим сезоном "тефесі" істотно здали в ігровому плані. Найнебезпечнішим футболістом у складі французів є Андре П"єр Жіньяк, за яким вишикувалася черга з багатьох елітних європейських колективів.

Правда, останнім часом цей грізний бомбардир набагато успішніше виступає у складі збірній своєї країни, ніж за клуб. Думаю, "Шахтареві" в майбутньому матчі з "Тулузою" доведеться важче, ніж в поєдинках з "Брюгге" і "Партизаном". Але зрештою, донеччани зможуть підтвердити свій клас і перемогти".

Анатолій Бузник, головний тренер юнацької збірної України:

"2:2. "Шахтар" дуже вдало стартував в Лізі Європи, тому від команди Мірчі Луческу можна чекати продовження. У гірників поставлена гра, вони впевнено контролюють м"яч і нікого не бояться. Проблемною є лише одна лінія донеччан - захисна. Враховуючи те, що в гості до "оранжево-чорних" приїдуть французи, гравцям оборони "Шахтаря" легкого життя чекати не варто "Тулуза" зокрема і французькі клуби взагалі люблять атакувати.

Причому йдуть вперед вони наполегливо, відмінно грають в пас, технічно поводяться з м"ячем. Мені здається, що зустріч вийде достатньо результативною і закінчиться внічию. Все-таки сьогоднішній опонент гірняків - зовсім не "Партизан", і обіграти його буде вкрай складно.".

Анатолій Волобуєв, екс-тренер луганської "Зорі":

"2:0. Впевнено ставлю на перемогу "Шахтаря" - як мінімум в два м"ячі. Адже вдома гірники, на новій "Донбас Арені", виступають дуже добре - всі суперники "оранжево-чорних" отримали повний кошик голів. Думаю, що тренерський штаб донеччан не проти вирішити питання виходу в наступний раунд Ліги Європи раніше, здобувши третю поспіль перемогу в групі.

Що стосується французької команди, то вона, схоже, лише нащупує свою гру в нинішньому сезоні. У чемпіонаті Франції "Тулуза" займає місце в середині таблиці, а в євротурнірі не змогла здолати бельгійський "Брюгге", з яким гірники недавно розправилися без проблем".

За матеріалами "Команда", Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Футбольні фахівці зробили прогноз на матч "Шахтар" - "Тулуза"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі