субота, 28 березня 2020 11:03

Футбольна влада Білорусі нарешті помітила коронавірус

Футбольна влада Білорусі нарешті помітила коронавірус
Першість Білорусі досі проходить із глядачами. Фото TYT BY

Кілька клубів, які виступають у чемпіонаті Білорусі з футболу у вищій лізі, ввели обмеження для глядачів на стадіонах в зв'язку з пандемією коронавірусу, повідомляють білоруські ЗМІ.

Так, на сайті футбольного клубу "Іслоч" з'явилася інформація, що через коронавірус матчі змінять звичний формат. Про це повідомляє "Терикон".

Квитки на гру продаватимуть так, щоб розсадити глядачів на відстані один від одного. Також під час ігор не буде фан-зони і торгових точок. На території стадіону будуть встановлені спеціальні точки з медичними антисептиками для рук.

Такі рекомендації були отримані після наради в управлінні спорту і туризму в зв'язку з епідеміологічною ситуацією (розповсюдженням коронавірусу COVID-19).

А "Слуцьк" вирішив, що на трибунах вболівальників потрібно сидіти в ряду через одного з порожнім місцем між глядачами. Крім того, закривається вся торгівля всередині стадіону.

Клуб "Торпедо", крім закриття торгівлі на своєму стадіоні, просить уболівальників старших 65 років утриматися від походу на арену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У матчі чемпіонату Білорусі було призначено одразу 5 пенальті

Чемпіонат Білорусі - єдиний в Європі, який триває і на який пускають глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Футбольна влада Білорусі нарешті помітила коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі