четвер, 19 липня 2012 10:03

Футболісти "Шахтаря" переодяглися в нову виїзну форму
10

Фото: Фото: 62.ua

18 липня ФК "Шахтар" спільно з технічним спонсором компанією Nike представив нову виїзну форму футбольного клубу сезону 2012-2013. Презентація екіпіровки відбулася на стадіоні "Донбас Арена" за участю керівництва та гравців клубу.

Про це повідомляє прес-служба футбольного клубу.

"Основним кольором екіпіровки ФК "Шахтар" для ігор на виїзді залишається білий. У цьому сезоні відмітним орнаментом в традиційних клубних кольорах стала широка помаранчева смуга, що проходить з боку лівого плеча гравців. Така ж смуга знаходиться і на правому рукаві. Футболки виконані в класичному крої з лаконічним силуетом поло без коміра. Виїзні шорти і гетри футболістів також виконані в білому кольорі, що додає образу завершеності. Додатковими графічними деталями екіпіровки, що підкреслюють її індивідуальність, стали назва команди на футболці та шортах, схрещені молотки на комірі та абревіатура FCSD на гетрах. Білосніжний колір нової виїзної форми вказує як на свободу, так і на лідерський підхід у грі ", - зазначають розробники нової форми.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Срна викупав в шампанському дорогий костюм Ахметова

У цьому сезоні спортивну екіпіровку для ФК "Шахтар" створювали в рамках програми Nike Better World з використанням матеріалів, які допомагають скоротити кількість відходів і звести до мінімуму їх токсичність. Так, шорти форми виконані зі 100% переробленого поліестеру, а футболка містить 96% аналогічного матеріалу. При цьому екіпірування стало ще легшим і міцнішим, а також залишається високо функціональним, адже завдяки терморегулюючій технології Nike Dri-Fit та лазерній перфорації стало можливим точкове охолодження і провітрювання, без відволікання від ігор під час матчу.

"Інновація, яку розробила компанії Nike для створення нової виїзної екіпіровки ФК "Шахтар"- це, без сумніву, суттєвий внесок у виробництво футбольної екоформи. Створюючи цю екіпіровку, ми ставили перед собою мету: давати максимум продуктивності при мінімальному впливі на природу, і я вважаю, що ми її досягли - дане екіпірування стало найбільш екологічним в історії футболу", -підкреслив Олександр Томашевич, директор по маркетингу компанії "Делта Спорт", офіційного представника Nike в Україні.

Після офіційної частини презентації команда провела відкрите тренування на полі стадіону "Донбас Арена", на якому були присутні Президент клубу Ринат Ахметов і секретар донецької міськради Микола Левченко.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Шахтаря" переодяглися в нову виїзну форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі