четвер, 12 грудня 2013 20:10

Футболісти "Рапіда" не злякалися київського холоду
25

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Футболісти віденського "Рапіда" провели тренування на полі НСК "Олімпійського" напередодні матчу 6-го туру групового етапу Ліги Європи проти київського "Динамо". Гравці не злякалися холоду. Деякі сміливці вийшли з роздягальні у шортах, без рукавиць і шапок.

"У нас в Австрії теж холодно і також випав сніг, тому ми звиклі до такої погоди. Вона ніяк не вплине на нашу гру", - впевнено заявив капітан "Рапіда" Штеффен Хофманн.

За прогнозами синоптиків сьогодні на момент початку матчу температура буде +1.

Він разом із наставником команди Зораном Барішичем впевнено заявили, що "Рапід" приїхав у Київ виключно за перемогою. Разом з тим команда планує зіграти від оборони і забити на контратаках. Всі гравці разом з тренером виглядали серйозними та зосередженими. Лише перемога виведе "Рапід" в наступний раунд. Киян влаштує і нічия.

Нагадаємо, що у Відні команди зіграли внічию - 2:2. Тоді "Рапід" пропустив два м'ячі, але згодом відігрався. Свій другий гол команда провела на 94-й хвилині.

Додамо, що наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку. Початок гри о 22:05. Його планують транслювати на Євромайдані.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Рапіда" не злякалися київського холоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі