субота, 06 січня 2018 17:49

Футболісти "Динамо" потрапили в топ-50 найперспективніших гравців за версією УЄФА

Футболісти "Динамо" потрапили в топ-50 найперспективніших гравців за версією УЄФА
Віктор Циганков - наймолодший автор хет-трику в історії "Динамо"

Двоє півзахисників "Динамо" - Володимир Шепелєв і Віктор Циганков - потрапили в топ-50 найперспективніших гравців за версією УЄФА.

Вік футболістів, представлених у списку, варіюється від 17 до 23 років. Найдосвідченішим став 23-річний голкіпер "Атлетика" Кепа Аррісабалага, який проходить медогляд в "Реалі".

Циганков і Шепелєв у першій частині сезону часто потрапляли до основного складу "Динамо". 20-річний півзахисник зіграв в 22 матчах (17 - в основі), в яких відзначився 7 голами. А ось 20-річний центрхав провів 24 поєдинки, в 16 з яких виходив з перших хвилин, забивши при цьому 1 м'яч.

Київська команда у цьому сезоні стартувала в Лізі чемпіонів, проте вилетівши від "Янг Бойз" (3:1, 0:2), продовжила виступи в Лізі Європи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Динамо" потрапили у топ-50 найбагатших клубів світу

В ЛЄ кияни здобули 1-е місце в групі, випередивши "Партизан", "Янг Бойз" і "Скендербеу". В 1/16 фіналу "Динамо" зіграє проти АЕКа (15 і 22 лютого).

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Динамо" потрапили в топ-50 найперспективніших гравців за версією УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі